3 steps til at komme i gang med TuneButler

09 Jul 2024 08:23

1. Koda

2. Højtalere

3. Internet

Del Blog:

1. Koda

Når du spiller musik offentligt, som i en butik eller restaurant, skal du have en licens fra Koda, der sikrer, at kunstnere får betaling for brugen af deres musik. Her er, hvad du skal vide:

Licenskrav: Forud for at du afspiller musik i din forretning, hvad end det er gennem TuneButler eller en anden musikløsning, skal du have en musiklicens fra Koda.
Ansøgning: Du kan ansøge om en Koda-licens her. Det er en simpel proces, hvor du oplyser om din virksomhedstype og hvordan du vil bruge musikken.
Gebyrer: Omkostningerne for en Koda-licens varierer afhængig af din virksomhedstype og størrelsen af dit lokale. Sørg for at budgettere for denne udgift, da det er en nødvendig del af lovlig musikafspilning.

Læs mere om Koda og hvilke regler, som er gældende for musikafspilning i erhverv lige her!

2. Højtalere

For at få den bedste lydoplevelse med TuneButler, skal du have de rigtige højttalere installeret i din forretning. Her er nogle overvejelser:

Kvalitet: Investér i højttalere af god kvalitet, som kan levere klar og fyldig lyd. Dette vil forbedre kundeoplevelsen og sikre, at musikken høres tydeligt.
Pris: Alt efter hvilket setup der er behov for i din forretning, kan man sagtens finde nogle rigtige gode højtalere til en fornuftig pris. Vi har undersøgt og afprøvet mange højtalere på markedet og her kan du se vores anbefaling.
Zoneinddeling og installation: Sørg for, at højttalerne er strategisk placeret for at give en jævn lydfordeling i hele forretningen. Overvej ydermere at få professionel hjælp til installationen af dine højttalere, så du er sikret at de er korrekt monteret og optimeret til den bedste lydkvalitet.

Har du brug for hjælp til valg af højtalere, zoneinddeling og installation tilbyder vi hos TuneButler naturligvis at hjælpe vores kunder.

3. Internet

En stabil internetforbindelse er den mest optimale løsning for at kunne bruge TuneButler på bedste vis. Her er, hvad du skal overveje:

Stabilitet og hastighed: Sørg for, at din internetforbindelse er stabil og har tilstrækkelig hastighed til at streame musik.
Netværk: Hvis din forretning er stor, eller hvis der er mange enheder tilsluttet internettet, kan det være nødvendigt at opgradere dit netværk. Overvej at bruge et mesh-netværk eller en forstærker for at sikre stærk dækning i hele butikken.
Mobilt wifi: Skulle du have problemer med at få internet eller ønsker du det blot ikke, har vi en løsning ved TuneButler, hvor vi kan tilslutte mobilt wifi direkte til TuneButler Playeren, så dit musik kan spille stabilt og uden afbrydelser.

© 2024 TuneButler ApS

CVR DK41619821