Hvilken musik passer til min virksomhed?

21 Jun 2024 12:55

Musikstrategi

Vælg den rette musik til din forretning

Musik kan øge din omsætning

Del Blog:

Musikstrategi

En skarp musikprofil, der er skræddersyet til målgruppen, kan hjælpe kunderne med at føle en stærkere tilknytning til din forretning og give dem lyst til at blive længere og komme igen. TuneButler har kurateret playlister som passer til enhver ønsket stemning og målgruppe, og selv med udgifter til musikanlæg, KODA og TuneButler, kan en god musikstrategi godt betale sig.

Vælg den rette musik til din forretning

Valget af musik til din virksomhed bør ikke være tilfældigt. Hitmusik kan virke som en god idé, fordi det er populært og genkendeligt, men det har ikke nødvendigvis den effekt du ønsker. Det skyldes, at kunderne bliver så optaget af musikken, at de glemmer at handle. I stedet bør du vælge musik, der skaber en behagelig atmosfære uden at tage opmærksomheden fra købsoplevelsen. Det handler om at finde den rette balance, hvor musikken støtter købsoplevelsen uden at stjæle opmærksomheden fra selve købsprocessen.

Læs mere om TuneButlers skræddersyet playlister her!

Musik kan øge din omsætning

Har du nogensinde tænkt over, hvilken effekt musikken i din forretning har på dine kunder? Undersøgelser viser, at musik ikke kun skaber en god stemning, men også kan påvirke kundernes adfærd og dermed din omsætning. Forskere har dokumenteret, at den rette musik kan øge omsætningen med helt op til 38%. Langsom musik får kunderne til at bevæge sig langsommere, hvilket betyder, at de bruger mere tid på at se på dine varer og derfor ofte køber mere. I restauranter kan langsom musik få gæsterne til at blive længere, hvilket øger salget af drikkevarer og desserter. Det viser, hvor stor betydning det rette musikvalg kan have for din bundlinje.

© 2024 TuneButler ApS

CVR DK41619821