Må jeg afspille musik fra Spotify i min butik?

19 Jun 2024 14:35

Privat vs. erhvervsmæssig musikafspilning

Professionelle musikløsninger

Musiklicens fra KODA

Del Blog:

Privat vs. erhvervsmæssig musikafspilning

Spotify, ligesom mange andre streamingtjenester, tilbyder abonnementer, der er beregnet til privat brug. Disse abonnementer er designet til personlig lytning og tillader ikke offentlig fremførelse af musik. Hvis du afspiller musik fra en privat Spotify-konto i din butik, overtræder du vilkårene for brug og ophavsretsloven, og kan blive pålagt bøder.

Professionelle musikløsninger

For at lovligt kunne afspille musik i din forretning, kan du bruge TuneButler, der er beregnet til erhvervsmæssig brug. TuneButler tilbyder ikke kun et bredt udvalg af musik, men er også tilpasset erhvervsmæssigt brug på flere områder, eksempelvis ved at have kuraterede playlister, som passer til din butik, automatisk tænd/sluk, samt at du nemt kan importere dine Spotify playlister over i TuneButler, så du fortsat kan lytte til den musik du plejer. Som med alt andet offentlig musikafspilning, kræver det at I har en licens fra Koda, men derefter kan I frit og lovligt afspille musik fra TuneButler.

Fordele ved TuneButler
Der er flere fordele ved at bruge TuneButler frem for en privat streamingtjeneste:

  • Lovlig brug: Du sikrer, at du overholder ophavsretslovgivningen og undgår potentielle juridiske problemer.

  • Bedre kvalitet: TuneButler tilbyder højere lydkvalitet.

  • Kuraterede playlister: Du får adgang til skræddersyede playlister, som passer til den atmosfære du ønsker at skabe i din forretning.

  • Planlægning af musik: I TuneButlers tidsbesparende Scheduler kan du planlægge hvornår hvilke playlister skal afspilles og hvornår, så det efterfølgende kører automatisk.

  • Importer dine playlister fra Spotify: Har du allerede lavet din drømme playliste på Spotify, så giver TuneButler dig muligheden for direkte at importere den fra Spotify og over på din TuneButler Portal.

  • Ingen reklamer: Du undgår irriterende reklamer, der kan forstyrre kundernes oplevelse.

  • Support: Du får adgang til kundesupport og teknisk assistance, hvilket kan være en stor fordel i en travl forretning.

Musiklicens fra KODA

Uanset hvilken musikløsning du vælger, skal du have en musiklicens fra KODA, hvis du afspiller musik i en erhvervsmæssig sammenhæng. Du kan læse meget mere om Koda, og hvilke regler, som er gældende ved musikafspilning i erhverv lige her!

© 2024 TuneButler ApS

CVR DK41619821