Skrevet: 25 Oct 08:19

TuneButler er musik leverandør til særpræget case i Horsens

Vi har gennem tiden haft mange spændende, udfordrende og atypiske cases, som vi med stor interesse bestræber os på at kunne imødekomme bedst muligt. Men der er bestemt én som skiller sig ud. Hestedamsgade i Horsens. Her er alle de erhvervsdrivende i gaden gået sammen om at finansiere en fælles koda-godkendt musikløsning, hvor de har valgt at samarbejde med os som musik udbyder. I samarbejde med tovholderne på projektet, har vi sammensat en musikprofil, som indeholder anbefalede playlister fra vores musikbibliotek samt egne-kreerede playlister fra de erhvervsdrivende i Hestedamsgade 一 som de har overført via vores ‘Spotify Link-Up’, som gør det muligt at overføre egne playlister fra Spotify til Tune•Butler, lovligt. En bred vifte af musikgenre såsom; Pop, 70’ Hits og Soul & RnB danner grundlag for atmosfæren og stemningen tværs gennem gaden. Herudover er der stor fokus på, at følge diverse trends og events, hvor der f.eks. vil blive spillet fransk-præget musik hen over sommeren i forbindelse med Tour de France, som netop har Tour-start i Danmark. Med formålet om at få besøgende til at blive lidt længere i gaden, er vi stolte over at være en del af samarbejdet med de erhvervsdrivende i Hestedamsgade. Vi gør alt hvad vi kan for, at casen forbliver en succes 一 og inspirerer andre gader med ønske om, at få besøgende til at blive lidt længere samt gøre oplevelsen unik.


Den særprægede case har også fået mediernes opmærksomhed. Horsens Posten har blandt andet skrevet en artikel om initiativet.

Læs artiklen om den særprægede case via Horsens Posten her; https://ugeavisen.dk/horsensposten/artikel/hestedamsgades-butikker-er-m%C3%A5ske-de-f%C3%B8rste-i-danmark-til-nyt-initiativ-l%C3%A6s-her-til-hvad
Skal vi tales ved?

Så er det bare at gribe knoglen eller sende en besked.

+45 89 80 20 09

Inge Lehmannsgade 10
8000 Aarhus C

Send en besked